Ett riktigt kvalitativt byggföretag

Hej igen mina underbara och fina läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg! Jag hade idag tänkt att skriva ett inlägg om det här med byggföretag i Nacka, då detta är ett ämne som ni har varit väldigt intresserade av. Vad jag har förstått på era kommentarer, så är ni många som söker efter ett bra och professionellt företag i området, och jag tänkte idag tipsa er läsare om D&K Service, ett företag som jag själv valde att vända mig till när det kom till vårt altanbygge nu i somras. Jag letade länge efter ett företag som skulle kännas pålitlig och seriöst och hittade tyvärr väldigt många oseriösa företag. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att jag hittade just D&K Service, som hjälpt oss otroligt bra under sommaren. Personalen hos D&K Service är otroligt duktiga och kunniga inom kundservice, och försökte genast skapa en bra kontakt till oss som kunder, vilket kändes väldigt skönt och tryggt för oss. De arbetade dessutom väldigt mycket med våra behov, önskemål och förutsättningar, då de verkligen ville att vi skulle bli 100 procent nöjda med den service som D&K Service erbjöd. Noggrannhet och kvalitet är något som D&K Service arbetar efter under hela deras processer. De är dessutom duktiga på att vara effektiva och engagerade, vilket såklart är roligt att se. Hela processen gick väldigt smidigt, och det var inte alls jobbigt att ha dessa främmande människor hos oss under denna tid, då vi fick så bra kontakt med dem.

Jag vill verkligen starkt rekommendera er läsare som befinner er på Saltsjöbaden, Tyresö, Lidingö, Täby eller i Nacka med omnejd att vända er till just D&K Service, för att få bästa möjliga service. Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig helg, då hörs vi i nästa inlägg!