Tandhygienist Janina Gröndahl

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka och ser fram emot allt vad helgen har att erbjuda. I dagens inlägg tänkte jag att jag skulle skriva om det här med att hitta en bra och seriös tandhygienist på Södermalm med omnejd, då jag vet att ni är många som har haft en del frågor och funderingar kring detta. Tandhygienist Janina Gröndahl är det företag som jag för ett tag sedan valde att vända mig till när det kommer till det här med mina tänder. Jag har länge haft problem med att hitta en bra handhygienist som jag känner att jag kan lita på och känna mig trygg med, då många av dessa företag som jag tidigare vänt mig till känts väldigt oseriösa och oprofessionella. Jag har även tyckt att det känts väldigt jobbigt att gå till tandhygienister och tandläkare, och har aldrig riktigt kunna känna mig bekväm tidigare. Tandhygienist Janina Gröndahl fick jag som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänder sig till detta företag när det kommer till sina tänder. Jag kände mig direkt trygg och säker med mitt val av företag, vilket var otroligt skönt.

Tandhygienisten arbetade mycket med kundservice, och visade mig som kund att hon ville skapa en bra relation till mig, för att kunna hjälpa mig på bästa tänkbara sätt. Jag blev på mitt första besök hos Tandhygienist Janina Gröndahl otroligt nöjd, och jag kommer definitivt att fortsätta vända mig till detta företag i framtiden. Jag vill även tipsa er läsare som befinner er på Södermalm, Östermalm eller i Vasastan med omnejd att göra detsamma.