PO Göteborgs Städ AB

Tjenare, tjenare. Välkommen hit en fin dag som denna, idag hade jag tänkt prata lite närmare ett företag som har växt i mina ögon under den senaste tiden. De heter PO Göteborgs Städ AB och har hjälpt mig med städservice i Partille.

Jag ska börja med att vara helt ärliga med er, jag är inte alls bra på att hålla det rent och snyggt omkring mig. Det gör automatiskt att jag inte tycker det är roligt och därför städar jag inte särskilt ofta. Kort sagt ser det ofta ut som skit här hemma, vilket är den grundliggande anledningen till att jag får hjälp med städservice i Partille av det här företaget. Tack vare deras hjälp har jag möjligheten att ha ett fint hem, utan den hjälpen hade min lägenhet fortfarande sett ut som ett bomnedslag. Innan jag började få hjälp av dem skämdes jag ofta över min lägenhet, vilket gjorde att jag sällan bjöd hem någon. I dagsläget skäms jag näst intill aldrig över den och tar mer än gärna hem folk, vilket är ett rejält framsteg enligt mig. Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är över att jag bestämde mig för att höra av mig till dem och be om professionell hjälp. Det valet gör mig idag aningen stolt, det var faktiskt ganska vuxet av mig att inse att jag behövde den hjälpen. Hur som helst vill jag med det här inlägget bara informera er om hur tacksam jag är gentemot det här företaget och den hjälpen jag har fått med städservice i Partille, jag tycker definitivt att ni också borde söka er till dem om ni behöver hjälp med städningen nu eller i framtiden.