Få kunnig hjälp med anläggning av Blad i Norr AB

Hej igen mina fina och härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Ni blir allt fler och fler som har frågor och funderingar kring det här med anläggning i Luleå, vilket är förståeligt, då jag själv har haft svårt att hitta företag som kan hjälpa mig med detta. Jag tänkte idag tipsa er om företaget Blad i Norr AB, som är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig. Hos Blad i Norr AB får man verkligen all hjälp man behöver inom trädgård. Då jag behövde hjälp med anläggning, kunde Blad i Norr AB tillsammans med sina samarbetspartners hjälpa mig med detta. Man känner sig som kund väldigt väl omhändertagen hos detta företag, då Blad i Norr AB arbetar mycket med kundservice och med kunden i fokus, vilket såklart alltid är roligt att se. Jag har tidigare vänt mig till flera olika företag inom detta, men har tyvärr aldrig blivit nöjd. Mycket har berott på att de flesta faktiskt är dåliga på det här med kundkontakt, vilket är viktigt för att jag ska kunna känna mig trygg och säker med mitt val av företag. Hos Blad i Norr AB kände jag mig på en gång väldigt lugn och trygg, då detta företag valde att skapa en god relation till mig som kund, för att kunna hjälpa mig på bästa möjliga sätt.

Blad i Norr AB är även otroligt duktiga på det här med trädgård och anläggning, och arbetar mycket efter kunden i frågas önskemål, behov och förutsättningar, för att kunna ge en det resultat som man är ute efter. Jag är så otroligt nöjd och tacksam över den hjälp som jag fått utav Blad i Norr AB, och även riktigt imponerad över hur fin min trädgård nu blivit. Jag vill verkligen varmt rekommendera er läsare som befinner er i Luleå med omnejd att vända er till just Blad i Norr AB.